ARGENTINA TILBURG

ARGENTINA TILBURG Argentijns restaurant.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 512 beoordelingen
18 nov 2019 om 21:20 Was heerlijk!
10 nov 2019 om 11:47 Verkeerde bestelling gekregen en daarom nog langer moesten wachten voor die van ons. Daarom was het eten al een koude kant . En in plaats van een gepofte aardappel hebben wij friet gekregen. Beetje jammer.
9 nov 2019 om 21:19 Bezorgtijden mogen wel sneller Vlees was wel warm maar mag warmer vlees goed gegrild medium
9 nov 2019 om 9:00 Heerlijk vers en lekker warm. gaan we zeker vaker bestellen.
4 nov 2019 om 15:46 3,5 uur op mijn eten gewacht om ze vervolgens ijskoud te mogen ontvangen
4 nov 2019 om 14:44 Het eten was voortreffelijk. Alleen het bezorgen heeft twee uur geduurd. Daar over gebeld. De meneer vriendelijk te woord gestaan. De meneer kwam erg gestresst over en hing zonder aarzelen op. Tweede keer gebeld en weer opgehangen. Erg jammer!
3 nov 2019 om 23:18 Ik heb 3 uur op m'n eten moeten wachten. Dat is zelfs op een zondag te lang. Toen ik na 2 uur belde zei hij dat het snel zou komen, maar duurde het dus nog een uur. Het eten was wel goed mals en prima op smaak. Ook goede portie. Dus wat dat betreft top.
3 nov 2019 om 15:31 Goede kwaliteit
2 nov 2019 om 22:19 Biefstuk smaakt naar wasbenzine friet waren ze vergeten en lang moeten wachten
29 okt 2019 om 20:38 Ondanks minder goede beoordeling, toch maar eens geprobeerd. Het vlees was goed en de friet was niet klef ofzo. Een van de spareribs had nogal hard gepakt, maar de andere waren goed.
27 okt 2019 om 19:44 Smaakte weer goed en het eten was er eerder dan aan gegeven
27 okt 2019 om 8:55 Pfff, verkeerde Argentina gekozen. Bezorgtijd zou al een uur zijn, wordt uiteindelijk nog eens 45 minuten meer, met natuurlijk koud eten als gevolg. Drinken zit er ook niet bij. Eerste en laatste keer. ... de zelfde verhaal totaal moet ik 2 uur lang wacht